• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Satte Randers-georgier millioner på prisskiltet? Utroligt at score mod Danmark

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Saba Lobjanidze fra Randers FC scorede sit første mål for landsholdet, og georgieren håber på, at målet kan være med til at sikre ham et godt klubskifte.

Af Kenneth Jensen

Med kun et år igen af aftalen mellem Randers FC og Saba Lobjanidze, er det nok ved at være tid, hvis førstnævnte skal score en god transfersum for den georgiske landsholdsspiller.

Og derfor klappede de nok også ekstra i hænderne, da Lobjanidze scorede sit første landsholdsmål mod Danmark mandag aften i et opgør, som det danske hold endte med at vinde 5-1.

At score i sin bare sjette landskamp mod verdensranglistens nummer 10 er noget, der kan være med til at sætte ekstra fokus på Lobjanidze og måske presse prisen nogle millioner op. I hvert fald viste Lobjanidze høj klasse og fart, da han tog løbet over en hel bane og endte med at modtage bolden på kanten af feltet, hvor han sikkert sparkede den forbi Kasper Schmeichel.

Men ser han det selv som sin sidste scoring på dansk grund i denne omgang?

- Vi må se med fremtiden. Jeg kan ikke sige med sikkerhed, at jeg skal væk, men hvis der kommer et godt hold, og Randers kan tjene gode penge, siger Saba Lobjanidze til tipsbladet.dk.

Georgieren er udmærmet klar over, at han stemplede ind på en større scene end den, Superligaen kan tilbyde.

- Det er et helt andet niveau. Jeg spiller jo i Superligaen, men i dag spiller vi mod dygtige spillere fra Premier League og andre store ligaer. Det var et meget højere niveau, end jeg er vant til i Superligaen, siger Saba Lobjanidze, der har scoret 20 gange i de to Superliga-sæsoner, han har spillet i dansk fodbold.

Selv om han selv kom på tavlen, var det en bittersød fornemmelse, efter Danmark endte med en stor sejr.

- Nu har jeg spillet her mod København (Telia Parken, red.) to gange, hvor jeg ikke scorede, så at score mod Danmark var utroligt. Det var også et godt mål efter et godt kontraangreb. Vi er selvfølgelig skuffede over resultatet - vi skulle ikke tabe 5-1. Dommeren lavede også et par fejl - jeg synes ikke, der var straffespark, og jeg synes, vores målmand bliver snydt for et frispark. Men det var ikke dommerens skyld, at vi tabte. Danmark spillede godt. Vi var godt med i de første 60 minutter, de sidste 30 var vi ikke, siger Saba Lobjanidze.

Den 24-årige kantspiller, som Randers FC hentede i Dinamo Tbilisi for to år siden, går nu på ferie, inden han efter planen vender tilbage til Randers FC, hvis kronjyderne ikke har solgt ham inden.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.