• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Sen straffescoring sikrer OB point mod FC Nordsjælland

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

En straffesparksscoring i de sidste sekunder sørgede for, at OB fik point imod FC Nordsjælland fredag aften.

Af Victor Risager

Det lignede, at OB ville indkassere et nederlag mod FC Nordsjælland, men i de sidste sekunder scorede Bashkim Kadrii til 2-2 på et straffespark og sikrede et point. 

FC Nordsjælland kom til opgørets første afslutninger, hvor både Mohammed Kudus og Magnus Kofod Andersen kom til afslutninger. Den største chance havde Andreas Skov Olsen dog efter 18 minutter, da han stod helt fri i feltet og headede mod mål. Sten Grytebust var dog på plads i OB-målet og fik pareret afslutningen.

Efterfølgende kom OB bedre med, og Anders K. Jacobsen kom til en stor chance efter 25, da han pressede Ulrik Yttergård Jenssen til at sende et hovedstød på egen overligger.

Det var dog fortsat gæsterne fra Nordsjælland, der kom til de største chancer, og både Godsway Donyoh og Karlo Bartolec havde forsøg før pausen. Begge gange var Grytebust dog klar i målet, og han sørgede for, at holdene kunne gå til pause ved stillingen 0-0.

Efter pausen kom OB bedst fra start og hjemmeholdet havde flere chancer. Bashkim Kadrii kom blandt andet frem til en stor dobbeltchance, men Victor Nelsson kastede sig i to omgange i vejen.

Det nyttede dog ikke noget, og i stedet kom FC Nordsjælland foran på et flot mål. Mads Valentin driblede flot til baglinjen, hvorfra han sendte et indlæg skråt tilbage til Mikkel Damsgaard, der nemt kunne flugte bolden i mål.

Efterfølgende havde OB igen en stor chance, da Kadrii kom helt frit igennem, men han kunne ikke passere FC Nordsjælland-keeperen Peter Vindahl Jensen. Det kunne Anders K. Jacobsen heller ikke på en stor chance umiddelbart efter.

OB fortsatte med at presse FC Nordsjælland i bund i jagten på udligningen, men de manglede den sidste kvalitet. 

Med knap fem minutter før tid havde Andreas Skov Olsen til gengæld kvaliteten, da han fik sendt bolden i netmaskerne. Mohammed Kudus spillede Skov Olsen fri efter en kontra, og den målfarlige angriber sendte den sikkert i nettet. 

Umiddelbart efter blev der dog reduceret af hjemmeholdet. Anders K. Jacobsen spillede Rasmus Festersen, der med sin anden berøring i opgøret kunne sende bolden i mål.

Og OB jagtede derefter udligningen. Kort efter havde de nemlig et forsøg på overliggeren, mens de også var tæt på efter et hjørnespark. 

Det høje pres gav også pote til allersidst. I de sidste sekunder af opgøret begik Ulrik Yttergård Jenssen begik straffe for hånd på bolden, og det tog Bashkim Kadrii sig sikkert af. Det sluttede dermed 2-2, og begge hold har stadig deres første sejr i Mesterskabsspillet til gode. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: SønderjyskE - AaB

Det blev til et exit torsdag i Europa, så nu skifter fokus permanent til Superligaen for det danske mandskab Sønderjy...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.