• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Silkeborg kan ånde lettet op: Schwartz slipper billigt efter skade mod Brøndby

Foto: René Schütze/Getty Images

Ronnie Schwartz havde ondt, da han var stødt sammen med Marvin Schwäbe i mandagens kamp mod Brøndby IF, og i Silkeborg frygtede de en alvorlig skade. Det er han dog sluppet for.

Af Anders Dehn

Så snart Ronnie Schwartz landede på kunstgræsset efter kollisionen med Marvin Schwäbe, tog han sig til knæet og vinkede efter hjælp mod sin egen bænk. Efter lang behandling forsøgte han at spille videre, men måtte hurtigt opgive.

Som han tårevædet måtte forlade banen, lignede han en mand, der tænkte det værste. Han sad ude med en korsbåndsskade i stort set hele 2017, da han spillede i Waasland-Beveren. Var der mon tale om en gentagelse?

Læs også:Silkeborg-direktør fastslår: Ronnie Schwartz vil til udlandet

Det fik Plaffeministeren og resten af de bekymrede SIF-folk svar på tirsdag, da han var til scanning. Svaret var opløftende.

- Det var en fin scanning. Den viste ingen ledbåndsskader, så Ronnie er i spil til kampen på lørdag i Horsens, siger Silkeborg IF's fysioterapeut Michael Larsen til Midtjyllands Avis.

Læs også:Silkeborg-topscorer udgik med knæskade: Jeg er rimelig optimistisk

Det vil selvsagt være noget af en forstærkning af holdet, der har nydt godt af Ronnie Schwartz' mange mål. Han er noteret for 10 af slagsen i 15 Superliga-kampe, så Silkeborg havde været endnu mere ilde stedt uden ham.

Skal SIF hale ind på holdene over dem i tabellen, er netop lørdagskampen mod AC Horsens et godt sted at starte. Den Gule Fare er otte point foran Silkeborg, der til gengæld kun har tre point op til Esbjerg fB, der skal på en svar udebanetur til Brøndby.

Ronnie Schwartz har til lørdag klokken 16 til at blive klar.

Læs også:Silkeborg forlænger med talent: Én af de bedste i Danmark

Læs også:Ekspert: Silkeborg har brug for viagra nu

Læs også:Simon Hedlund sikrer smal Brøndby-sejr i Silkeborg