2016-02-10 10:04
Foto: Ole Steen/Polfoto

Planen er at sælge Nicolai Jørgensen til sommer, og manager Ståle Solbakken mener, at offensivspilleren kan lande i en af de store ligaer.

FC Københavns offensive profil Nicolai Jørgensen går et vigtigt forår i møde. Jørgensen har kontraktudløb i sommeren 2017, og det er ingen hemmelighed, at for både FC København og Nicolai Jørgensen satses der på et salg til sommer.

Jørgensen har tidligere døjet med skader, men kan med et godt og stabilt forår sikre sig en lukrativ aftale og en god klub. Og den klub kan meget vel være i en af Europas store fodboldlande, hvis man spørger FC København-manager Ståle Solbakken. Han mener nemlig, at Jørgensen kan ende i en rigitg god klub i en rigtig god liga.

- Nicolai bør lande i en af de fire store ligaer. Fem, hvis vi tager den franske med. I de ligaer kan han komme i subtoppen. I Frankrig endda rigtig tæt på toppen, for der er mange deroppe. Men midten af Premier League, lige under top fire i Bundesliga og det samme i Italien. Det er der, jeg ser ham. Målet da er også at sælge ham hertil, og rent økonomisk er det bedst at sælge ham til England, siger Ståle Solbakken til BT.

Solbakken tilføjer dog, at Jørgensen skal score flere mål i foråret, levere stabilt og holde sig skadesfri, hvis det skal lykkes. Nicolai Jørgensen har tidligere prøvet sig af i udlandet, da han som ung skiftede fra AB til Leverkusen, inden han vendte hjem til dansk fodbold og FC København.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO