Stolt Lobotka: Har kun spillet mod Ronaldo på PlayStation
2017-07-17 14:16
Foto: Celta Vigo

Stanislav Lobotka kan ikke vente med at komme i gang for Celta Vigo og møde alle de store stjerner i La Liga.

Stanislav Lobotka har længe lignet en spiller, der var for god til Superligaen, og derfor kom det ikke som nogen overraskelse, at midtbanespilleren lørdag blev solgt fra FC Nordsjælland til Celta Vigo.

I Spanien får Lobotka dygtige holdkammerater som Andrew Hjulsager, Pione SIsto og Daniel Wass, men hans kommende modstandere er endnu mere prominente. Slovakken skal som bekendt dyste mod stjerner som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Og han glæder sig.

- Det er kun få uger siden, at jeg så dem på TV og drømte om at spille i samme liga. Før har jeg kun spillet mod Cristiano Ronaldo på PlayStation, men nu bliver jeg også hans rival i det virkelige liv. Jeg er Barcelona-fan, men hvis der kommer et tilbud fra Real Madrid, siger jeg ikke nej, siger Stanislav Lobotka til sme.sk.

Mange klubber havde et godt øje til Stanislav Lobotka, men han er sikker på, at han i Celta Vigo har truffet det bedste valg.

- Det er mange spilleres drøm at spille for en klub som Celta Vigo, og jeg er glad for, at min er gået i opfyldelse. For en ung spiller kan man næppe finde en bedre klub at udvikle sig i. Den spanske liga er den bedste i verden, og det er her, de bedste spillere er. Celta vil gerne dominere og have en masse boldbesiddelse, og det tiltaler mig rigtig meget, lyder det fra Stanislav Lobotka.

FC Nordsjælland får ifølge BT 37,5 millioner kroner for Stanislav Lobotka. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO