• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Thelander efter comeback: Går efter startplads i næste kamp

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Rasmus Thelander spillede næsten hele opgøret, da AaB gæstede HSV i en testkamp torsdag. Nu håber han, at han kan få sæsonens bare anden startplads, når holdet møder AC Horsens efter landskampspausen.

Af Anders Dehn

De var glade i Nordjylland, da Rasmus Thelander vendte hjem i sommer. Midtstopperen havde vundet The Double med klubben i 2014 og efterfølgende tilbragt fire år i udlandet med værdifuld erfaring fra klubber som Panathinaikos, FC Zürich og Vitesse.

Det skulle omsættes til ny succes i AaB, men Thelanders comeback har været alt andet end succesfuldt. Han nåede lige præcis at starte inde i sin tredje kamp for holdet, efter han vendte tilbage, men løb så ind i en skade. Det var i midten af september.

Læs også:AaB tabte tysk testkamp - men to spillere gjorde comeback

Torsdag startede han dog inde igen, da AaB mødte Hamburger SV i en testkamp. Dermed føler Thelander sig klar til endnu en startplads mod AC Horsens efter landskampspausen, hvis han får chancen.

- Ja, det gør jeg. Nu har jeg været med i træningen i et stykke tid, og formen er fin. Jeg føler også, at jeg leverede en udmærket præstation (mod HSV, red.), og det var vigtigt for mig, at jeg fik spillet en masse minutter, for det er kampformen, jeg mangler at skærpe, siger Rasmus Thelander til Nordjyske.

Læs også:Nye skader i AaB-forsvaret: Skaden brød en smule op igen

Den 28-årige AaB'er fik 84 minutter på banen mod HSV. Han har kun spillet fuld tid én gang i denne sæson: pokalkampen mod Nørresundby, som AaB vandt med 8-0, og hvor Thelander scorede holdets andet mål.

AaB er i det hele taget stærkt besat i midterforsvaret, hvor Jores Okore og Kasper Pedersen som oftest spiller sammen, og hvor talentfulde Mathias Ross Jensen også banker på til en startplads.

Thelander og co. møder AC Horsens søndag den 24. november.

Læs også:Efter store skadesproblemer: AaB-stopper melder sig klar igen

Læs også:AaB-angriber fik comeback i træningskamp: Følte mig 100 procent klar

Læs også:AaB-bomber tiltrækker sig interesse: Det er også naturligt

Superliga

Mere Superliga

Fokus