Randers FC var det eneste hold, der ikke hentede noget ind i løbet af januar. Samtidig sagde klubben farvel til angriber, og det passer en af konkurrenterne godt.

Lidt overraskende var Randers FC det eneste hold i Superligaen, som ikke formåede at hente en ny spiller ind i januar. Samtidig sagde klubben farvel til Patrick Da Silva, hvis lejeophold sluttede, mens også Piotr Parzyszyks lejemål blev annulleret.

Den enes død, den andens levebrød. Netop sådan må angriber Kasper Junker tænke, for Parzyszyks farvel til Randers og det faktum, at klubben ikke har fundet en erstatning, betyder, at Junker lige nu kan se frem til mere spilletid i foråret.

Der er nemlig kun tre fuldboldsangribere tilbage i Randers, hvor det aldrig sker, at Colin Todd ikke går på banen med to angribere. En af dem er som sagt Junker.

- Som det ser ud nu, er vi kun tre angribere. Det burde øge mine chancer for spilletid i foråret, så det er jeg selvfølgelig godt tilfreds med. Samtidig synes jeg også, at vi skal tage det som en ros, at man fra ledelsens side har så meget tiltro til os tre, der er tilbage, at man ikke bare har hevet noget ind for at hive noget ind. Jeg tager det i hvert fald helt klart som et skulderklap, siger Kasper Junker til Randers Amts Avis.

Han skal dog formentlig væbne sig med tålmodighed, for Randers er på udkig efter endnu en angriber, ligesom Junker lige nu står bag Viktor Lundberg og Mikael Ishak.

Kasper Junker spillede fire Superliga-kampe i efteråret - han er 21 år.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO