Både Kim Aabech, der sad over i sidste runde, og Thomas Kortegaard samt Mikkel Jespersen, der blev skadet, er med i AC Horsens' trup mod Esbjerg fB.

Der er godt nyt til nervøse Horsens-folk forud for skæbnekampene mod Esbjerg fB. De tre spillere, der var tvivlsomme til det første opgør, er nemlig udtaget til truppen.

Thomas Kortegaard og Mikkel Jespersen måtte udgå i sidste kamp mod Viborg FF, men begge er med i truppen. Kortegaard var ellers blevet meldt skadet, og med 21 mand i truppen kan han da stadig nå at blive en af de tre, der sies fra inden kampstart.

Derudover er Kim Aabech tilbage i truppen. Han var fraværende mod Viborg på grund af sygdom i familien. Den kamp vandt Horsens 1-0, og det giver holdet god gejst.

- Det smitter selvfølgelig af på humøret i truppen, at vi leverer en så overbevisende præstation mod Viborg, selvom det ikke var nok til at vinde samlet, og den glæde skal vi tage med på banen mod Esbjerg i morgen. Vi har tidligere i sæsonen vist, at vi kan præstere godt mod Esbjerg, og i de seneste fire kampe mod dem har vi scoret tre mål på dødbolde. Det er en styrke, vi skal have stor fokus på igen i morgen, siger manager Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Hele truppen ser således ud:

1. Nicklas Dannevang
2. Elfar Freyr Helgason
3. Martin Albrechtsen
4. Conor O´Brien
5. Frederik Møller
8. Mikkel Jespersen
9. Kjartan Finnbogason
10. Lasse Kryger
11. Peter Nymann
12. Joseph Mensah
13. Thomas Kortegaard
14. Jonas Gemmer
15. Bubacarr Sanneh
16. Delphin Tshiembe
17. Hallur Hansson
18. Jeppe Mehl
19. Kim Aabech
20. Mikkel Mena Qvist
21. Steve Clark
22. Mads Bech
29. André Bjerregaard

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO