• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Udlejet til Skotland: AaB-flop nomineret til Årets Spiller

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Pavol Safranko er blandt de fire nominerede til Årets Spiller i den skotske Championship. Det er spillerkollegaerne, der bestemmer, hvem der vinder.

Af Anders Dehn

Det var ikke nogen succes for Pavol Safranko at komme til AaB, men til gengæld har angriberen gjort det strålende i Skotland. Her er han udlejet til Dundee United, og det har han gjort så godt, at han måske vinder prisen som Årets Spiller i the Championship.

Det er den skotske spillerforening, Professional Footballers Association Scotland, der uddeler prisen, hvor Safranko er en af fire nominerede. De øvrige er Lawrence Shankland (Ayr), Stephen Dobbie (Queen of the South) og Billy Mckay (Ross County).

Læs også: Dundee-træner vil beholde Pavol Safranko: AaB vil nok have ham tilbage

Safranko er blevet en populær herre i Dundee United, efter han har scoret 14 mål i denne sæson. Det har været med til at sende holdet op på andenpladsen i rækken, hvilket vil betyde playoff om at rykke op i den bedste række.

Målene har også skabt interesse udefra. Allan Gaarde, sportsdirektør i AaB, der altså stadig ejer Safranko, sagde følgende til Nordjyske tidligere på dagen.

- Heldigvis er der god interesse omkring Pavol. Dundee har også indikeret, at de gerne vil købe ham. Vi har ikke noget konkret bud endnu, og jeg er også sikker på, at der er andre klubber, der vil være interesserede i Pavol.

AaB og Safranko har kontrakt med hinanden til sommeren 2021.

Superliga

Mere Superliga

Fokus