• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Ung BIF-stopper glæder sig over konkurrencen: Kommer jeg til at lære af

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben Brøndby IF hentede forsvarsspiller Andreas Maxsø ind, da transfervinduet var lukket. Det kunne lade sig gøre, fordi han var kontraktfri. Nu ser kollega i forsvaret frem til at lære af Maxsø.

Af Kenneth Jensen

Carsten V. Jensen og Brøndby IF lavede ikke meget i sommerens transfervindue, men det lykkedes alligevel for fodbolddirektøren at lave et scoop, da vinduet faktisk var smækket i.

For da Andreas Maxsø havde købt sig ud af kontrakten med tyske KFC Uerdingen i de sidste dage af vinduets åbning, kunne han også frit vælge sin nye arbejdsgiver og lave en aftale, selv om vinduet var lukket. Og det gjorde han så i starten af denne uge, hvor han underskrev en fireårig aftale med Brøndby IF.

Læs også:Brøndby-boss: Det var lige ved at blive en hektisk deadlinedag

Dermed er konkurrencen også øget i midteforsvaret, hvor Brøndby godt nok sagde farvel til Paulus Arajuuri, men samtidig hentede norske Sigurd Rosted i Gent.

Og for 19-årige Anton Skipper er det positivt med konkurrencen, selv om centerbacken formentlig må vænne sig til mindre spilletid på førsteholdet.

Læs også:Carsten V. Jensen er åben for udlejning af ung offensivspiller

- De har en masse erfaring, som man kan lære af. Nu er vi fire stoppere i hvert fald til to pladser. Det er øget konkurrence, men det er jeg sikker på, jeg kommer til at lære af, de har en masse erfaring. Hvis man får chancen, er det også nogle, man kan læne sig op ad, siger Anton Skipper til avisen B.T

Anton Skipper er et produkt fra klubbens egen ungdomsafdeling. Stopperen er 19 år og har fået seks kampe i Superligaen indtil videre.

Kontrakten i Brøndby løber frem til sommeren 2021.

Læs også:Brøndbys Anton Skipper udtaget til U21-landsholdet

Læs også:Brøndby-transfer på plads: Køber norsk forsvarsspiller

Superliga

Mere Superliga

Fokus