Vejle-keeper er snart klar igen

Pavol Bajza måtte udgå for Vejle mod Esbjerg, men målmanden behøver ikke mange dages pause.

Pavol Bajza har været den foretrukne mand i Vejles mål i denne sæson, og det var han også, da holdet fra Nørreskoven søndag rundede grundspillet af med en udekamp mod Esbjerg fB, men slovakkens arbejdsdag sluttede efter 39 minutter efter et sammenstød med en af hjemmeholdets spillere.

Når Vejle, der tabte opgøret 1-2, tager fat på nedrykningsspillet efter landskampspausen, bør det dog igen være med Pavol Bajza på mål. Den 27-årige slovak blev i pausen syet med syv-otte sting under sit knæ, og nu venter et par dages ro, inden han igen er klar til at trække i handskerne. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Pavol Bajza blev afløst af Thomas Hagelskjær mod Esbjerg fB, og den 24-årige dansker endte med at få en meget uheldig hovedrolle, da han i de døende minutter forærede Joni Kauko sejrsmålet.

Vejle Boldklub sluttede grundspillet på sidstepladsen og skal i det kommende gruppespil op imod AGF, AC Horsens og SønderjyskE.