Nyt Tottenham-nederlag: Taber hjemme til Wolves

I dag stod José Mourinhos Tottenham overfor Nuno Santos Wolves.

Kampen startede som lyn og torden, da Steven Bergwijn efter blot otte minutters spil kunne score til 1-0.

Efter et Wolves-hjørnespark havde Tottenham et fremragende kontraangreb, da Serge Aurier fandt Dele Alli, hvis forsøg blev reddet af Patricio.

Returen kunne Wolves-keeperen dog ikke gøre noget ved, og den blev stensikkert sat ind af Bergwijn.

Føringen holdt indtil der var spillet 27 minutter, hvor klumpspil i Tottenham-feltet ledte til en udligning af Wolves.

Målscoreren var Matt Doherty, der kunne hæve armene i vejret efter en fin scoring til 1-1.

Den lynhurtige Aurier var dog ikke færdig med at skabe ravage i Wolves-forsvaret, og med sin svagere venstre fod scorede han til stillingen 2-1 lige inden pausen.

Efter pausen havde Mourinhos mandskab flere chancer for at udbygge føringen, men istedet udlignede Jota til 2-2 efter 57 minutter.

Den skarpe Jimenez ville dog ikke se sig tilfreds med et uafgjort resultat, og han scorede et fremragende mål, hvor han snød Tanganga fuldstændigt. 2-3 var stillingen efter 73 minutter.

Wolves holdt 3-2-føringen til dommerens slutfløjt, og Mourinhos mandskab måtte derfor se sig slået.