VM

Schweiz sejrede i sidste øjeblik

Serbien var foran, men Schweiz kom tilbage i kampen og endte med at vinde 2-1.

Serbien startede VM med en sejr over Costa Rica, mens Schweiz spillede uafgjort mod Brasilien, og det var en kamp mellem de to lande, der på forhånd var spået til at kæmpe om andenpladsen.

Serbien startede også med at komme frem til en hurtig chance, men Schweiz fik erobret bolden og styrtede spillet. Det varede imidlertid ikke længe, for Serbien igen pressede på.

Og efter fem minutter kom der hul på bylden, da Dusan Tadic fandt Aleksander Mitrovic, der headede bolden ind til 1-0 til Serbien.

Serbien fortsatte med at presse på og havde total kontrol over kampen, men Schweiz fik mod enden af første halvleg kæmpet sig lidt tilbage i kampen.

Til anden halvleg kom Schweiz endnu bedre ud, og de skulle blot bruge syv minutter, før de kom på omgangshøjde igen. Det var Granit Xhaka, der bragede den ind fra kanten af feltet.

De to hold kom efterfølgende begge frem til chancer og kunne have scoret, hvis Mitrovic havde kastet sig efter et indlæg, eller Xherdan Shaqiri havde ramt få centimeter længere inden for rammen.

Mod afslutningen blev Serbien trykket i bund, og til sidst lykkedes det også for Shaqiri at gøre det til 2-1 på en friløber. Dermed fik Schweiz vendt nederlag til sejr.

Schweiz ligger nummer to i puljen med fire point, samme pointantal som Brasilien, mens Serbien har tre point og Costa Rica nul. Schweiz møder Costa Rica i sidste runde, mens Serbien skal op mod Brasilien.