• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Ingen målfest i Serie A i aften

Foto: Getty Images

Sampdoria har fået mere styr på defensiven, mens ustabile SPAL er inde i en periode med få mål i deres kampe.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 20.45
SPAL - Sampdoria, under 2,5 mål
Odds 1,75 hos Bet365

Spilstop 21.00
Stoke - WBA 2 (asian dnb)
Odds 1,78 hos Bet365

Samlet Odds: 3,11 hos Bet365

SPAL er generelt meget svære at blive klog på. Den ene uge er de ikke til at komme igennem defensivt, mens de andre gange lukker godt af. Lige for tiden er tendensen dog at de forsvarer sig godt. Senest mod Milan og Napoli har de tilsammen blot lukket to mål ind. 

Sampdoria er langsomt ved at få defensiven mere på plads, hvor de kun har lukket tre mål ind i de sidste tre kampe, mens de stadig slider offensivt. Det er to hold der ligger sidst i tabellen, så der er meget vigtige point på spil, hvilket også kan sætte en dæmper på angrebslysten.

Skulle et af holdene komme foran vil det med stor sandsynlighed betyde, at de graver sig totalt ned. Vi tror på under 2,5 mål.

Det er top mod bund, der mødes i The Championship. Efter 14 kampe er Stoke placeret sidst med blot otte point og to sejre. WBA kan overtage førstepladsen med en sejr. De har kun tabt en kamp i sæsonen. Vi får odds 1,78 på WBA dnb. Det vil sige at selv ved uafgjort får vi vores penge tilbage og odds 1,0. De skal altså tabe for at vi mister indsatsen. 

Det er svært at forestille sig Stoke vinde denne kamp.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.