• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Torsten Kjems Hansen

Dagens Spilforslag: FC Barcelona er igen for stærke

Vi fortsætter jagten på succes i den spanske pokalturnering, hvor FC Barcelona skal i kamp torsdag aften.

Af Torsten Kjems Hansen

Klokken 21.30
Levante - FC Barcelona
2 (Asian -1,25)
2,05 @Bet365

FC Barcelona har fundet rytmen og stormer af sted i ligaen, hvor det er blevet til fem sejre i træk. Regner vi alle turneringer med, er syv af de seneste otte kampe vundet - kun afbrudt af en uafgjort hjemme mod Tottenham i Champions League. 

Nu gælder det pokalen og det første af to møder med Levante, og selv om Barca sagtens kan finde på at spare profiler i kampen, ændrer det ikke på den klare favoritværdighed. 

FC Barcelona har scoret mindst to mål mod Levante i de seneste ni møder i træk, og har vundet fire af de seneste fem indbyrdes møder. 

Måler man de indbyrdes møder spillet på Levantes hjemmebane er fire af de seneste fem opgør også endt med FC Barcelona-sejr. Senest vandt Barcelona med 5-0 hos Levante 16. december, så katalanerne kender vejen til målet hos aftenens modstander.

Levante har egentlig gang i en ganske god sæson og ligger nummer 10 i tabellen. Men formen har været for nedadgående, og Levante har ikke vundet de seneste fire kampe, hvor to er tabt. Det betyder, at den seneste sejr ligger tilbage til starten af december, hvor Lugo blev nedlagt i pokalen. 

Vi går efter Barcelona-sejren med mindst to mål - men henter halvdelen af indskuddet tilbage, hvis sejren kun bliver på et mål. 

  

Superliga

Mere Superliga

Fokus