• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Frankfurt er farlige

Dagens Spilforslag: Frankfurt er farlige
Foto: Getty Images

Hoffenheim er formentlig uden flere profiler til kampen imod offensivt stærke Frankfurt.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 15.30
Eintracht Frankfurt - Hoffenheim
1 (DNB)
1,81 @ Unibet

Bundesligaen er tilbage, og et af flere spændende opgør spilles på Commerzbank-Arena, hvor to af sidste sæsons mest underholdende mandskaber mødes. Siden sidst har Frankfurt dog solgt profilerne Luca Jovic (Real Madrid) og Sebastian Haller (West Ham), hvilket lægger et ekstra pres på Ante Rebic, som ind til videre har svaret med et hattrick i 5-3-sejren over Waldhof Mannheim i pokalturneringen.

Frankfurt har i det hele taget fortsat sidste sæsons offensive takter med 14 mål i tre Europa League- og en enkelt pokalkamp op til sæsonstarten (hjemmekampe mod Vaduz spilles, efter disse linjer skrives), mens situationen er mere broget hos Hoffenheim.

For selv om gæsterne har købt Superliga-profilen Robert Skov, så gør det ondt, at Joelinton, Kerem Demirbay, Nico Schulz, Nadiem Amiri og Reiss Nelson alle er blevet solgt. Samtidig har populære Julian Nagelsmann søgt nye udfordringer i RB Leipzig, så trænerjobbet nu varetages af ex-assistenttræner Alfred Schreuer.

Han må efter alt at dømme undvære både Ishak Belfodil og Andrej Kramaric her, da de to offensive profiler fortsat trækkes med skader. En premierekamp er altid tricky, men både transfers, skader og optakt peger i retning af fordel til Frankfurt, som i øvrigt blot tabte én af seks Bundesliga-kampe i kølvandet på et Europa League-opgør i sidste sæson. Odds 1,81 på 1-tallet (med indsatsen returneret i tilfælde af uafgjort) ligner derfor et pænt tilbud.

Superliga

Optakt: FC Midtjylland - Lyngby BK

Superligaens tophold åbner foråret med en kamp hjemme mod Lyngby Boldklub, og hjemmeholdet har vist skræmmende styrke...

Mere Superliga

Fokus