• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Champions League: Kan Son rejse sig?

Spilforslag til Champions League: Kan Son rejse sig?
Foto: Getty Images

Det er sidste udkald for både Spurs og Son Heung-Min, som har virket slidte på det seneste.

Af Stefan Buur Hansen

Onsdag kl. 21.00
Ajax – Tottenham
Son Heung-Min scorer
3,00 @ NordicBet

Ajax har imponeret stort i denne sæsons Champions League, og nu venter så en helt ny opgave i rollen som favoritter for første gang siden gruppespillet. Tottenham har virket trætte i de sidste uger, hvor fem af seks kampe er tabte, så spørgsmålet er, om holdet kan hive en sidste kraftpræstation ud af ærmet.

Læs også: Dagens Double: Tottenham skal frem i Amsterdam

Det virker sikkert, at Son Heung-Min skal spille op til sit bedste, hvis missionen skal lykkes. Koreaneren var stærkt savnet i det omvendte opgør efter et enkelt mål imod Dortmund og hele tre af slagsen over to kampe mod Manchester City i årets foregående Champions League-kampe.

Son spillede storslået omkring City-kampene, men har siden virket drænet med det røde kort i den seneste kamp mod Bournemouth som lavpunkt. Det er derfor lidt af en risikabel sag at spille på den 26-årige forward, som dog har de spidskompetencer, der kan gøre ondt på Ajax.

Læs også: Dagens Spilforslag: Ajax nedlægger Tottenham og sikrer CL-Finalen

Hjemmeholdet har som nævnt imponeret stort, men man har også haft svært ved at lukke af på hjemmebane imod de store hold i turneringen. Jeg vover derfor pelsen i tro på, at både Son og Tottenham vågner op til dåd med et spil på vicetopscoreren til markedsledende odds 3,00.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.