• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Solbakken: Det er op til Cornelius, om han vil til Atalanta

Det er kun Andreas Cornelius' egen beslutning, der afgør, om han bliver Atalanta-spiller eller ej. FC København og den italienske klub skal nok blive enige, siger manager Ståle Solbakken.

Af Anders Dehn

For et par dage siden bekræftede Ståle Solbakken, at Andreas Cornelius havde været på besøg hos Serie A-klubben Atalanta forud for et muligt klubskifte. Det besøg gik godt, og nu er det bare op til Cornelius, om han vil være Atalanta-spiller.

Solbakken bekræfter således, at FC København og den italienske klub nok skal blive enige om vilkårene.

Læs også: Ståle: Cornelius har været på besøg i Atalanta

- Nu skal Andreas finde ud af, om han vil satse på det. Men jeg ville ikke have ladet ham rejse, hvis ikke der havde været de samtaler med klubben om, at vi sandsynligvis kan nå til enighed, siger Solbakken til Jyllands-Posten og oplyser, at der ikke er dialog med andre klubber.

- Sådan gør vi det ikke. Nu må han beslutte sig for, om det er det, han vil – og så ser vi på det. Jeg har en stærk fornemmelse for, at vi kan blive enige.

Solbakkens kommentarer kommer efter FCK's 3-1-sejr over FC Midtjylland søndag aften - en kamp, hvor Cornelius scorede to mål. Han har nu rundet 11 ligamål i sæsonen.

Atalanta har overrasket positivt i Serie A i denne sæson og ligger aktuelt på femtepladsen. Holder den placering i de resterende fem kampe, kan holdet se frem til Europa League-kvalifikation efter sommerferien.

Superliga

Mere Superliga

Fokus