Leicester spillede sig sikkert videre i FA Cuppen uden Kasper Schmeichel

Leicester gjorde kort proces mod Peterborough i fjerde runde af FA Cuppen.

Claude Puel havde op til FA Cup-kampen mod Peterborough fået kritik for ikke at have inkluderet store profiler som Kasper Schmeichel, Riyad Mahrez og Jamie Vardy i sin startopstilling.

Den franske manager valgte i stedet at give chancen til flere af klubbens unge spillere, og det viste sig ikke at være en dårlig disposition.

Allerede efter ni minutter var det debutanten, Fousseni Diabaté, som gjorde det til 0-1 på udebane efter oplæg af Adrien Silva. Få minutter senere var det Kelechi Iheanacho, der øgede til 0-2 med et fladt skud fra kanten af feltet.

Der stod Leicester på det hele i første halvleg, og inden pausen fik Iheanacho scoret endnu engang. Denne gang efter et forrygende indlæg fra venstre side af østrigske Christian Fuchs.

Sejren så allerede ud til at være hjemme, men Peterborough øjnede fortsat en mulighed, og efter 58 minutter fik Andrew Hughes sparket mere håb ind hos hjemmeholdets fans, da var på pletten efter et hjørnespark.

Leicester fortsatte dog med at være spilstyrende, og sejren blev slået fast kort før tid, hvor Diabaté fik scoret sit andet mål efter en ripost, hvor han stog i en klar offside-position. I overtiden øgede indskiftede Wilfried Ndidi til 1-5.

Dermed er Premier League-klubben nu klar femte runde af FA Cuppen.