Video : Tipsbladet
Superliga

Knust Kyhl: Jeg har det ganske forfærdeligt

Janus Kyhl var helt knust efter FC Helsingørs nedrykning til NordicBet Ligaen.

FC Helsingør må en tur ned i NordicBet Ligaen. Det står klart, efter sjællænderne tabte 4-3 til Silkeborg i en hæsblæsende fodboldkamp, hvor udeholdet havde flere enorme muligheder for at få udlignet til 4-4, hvilket ville have sendt Silkeborg ned i den næstbedste række i stedet.

Nedturen var tydelig at spore hos både spillere og ledere hos FC Helsingør umiddelbart efter nederlaget på Jysk Park. Det tog også hårdt på klubbens direktør, Janus Kyhl, som følelsesladet fik fortalt, hvordan nedrykningen påvirkede ham.

- Jeg har det ganske forfærdeligt helt ind i kroppen, og stemmen knækker, og jeg har det ganske forfærdeligt på vegne af vores personale, spillerne og ikke mindst de fantastiske fans, der har fulgt os hele vejen, fortalte Janus Kyhl til Eurosport 2 efter kampen.

FC Helsingør-direktøren kunne samtidig også fortælle, at klubben satser på at vende hurtigt tilbage til Superligaen, om end en del af fremtiden først vil blive diskuteret på et bestyrelsesmøde tirsdag.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.