• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Jørgensen

Dagens Spilforslag: Få mål i VM-finalen mellem Frankrig og Kroatien

Dagens Spilforslag: Få mål i VM-finalen mellem Frankrig og Kroatien
Foto: Getty Images

Det kan næsten kun blive en taktisk affære mellem to hold der er stærke defensivt, og som nok ikke vil alt for langt frem på banen.

Af Lars Jørgensen

Søndag kl. 17.00
Frankrig – Kroatien, under 2,0 mål
Odds 1,85 hos Unibet

VM-finalen mellem Frankrig og Kroatien. To hold der har spillet meget taktisk orienteret. Frankrig er nærmest en mur rent defensivt. De giver ikke mange chancer væk til modstanderen. Deres udgangspunkt er defensivt, hvor de står relativt dybt.

De satser på hurtige omstillinger og på en meget effektiv kontrafase. De vil højst sandsynligt stå kompakt igen selvom de på papiret bør være relativt klare favoritter.

Kroatien har været igennem tre kampe med forlænget spilletid på ti dage. Spørgsmålet er om de kan blive ved med at finde overskud. Vi tror de vil have samme game plan som Frankrig. De vil nok prøve at stå defensivt som de i perioder har gjort i alle slutspils kampene. De vil ligeledes prøve at lokke Frankrig frem på banen.

Frankrig har haft store problemer i det etablerede angrebsspil. og mon ikke kroaterne har luret dette. Kroatien vil trække tempoet ud af kampen, hver gang de har muligheden for det. Vi tror ærlig talt at finalen bliver en ørkenvandring, måske endda uden mål.

Superliga

Mere Superliga

Fokus