• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Mikkel Sloth

Uheldig Bayern-stjerne ude i ugevis med ny ankelskade

Uheldig Bayern-stjerne ude i ugevis med ny ankelskade
Foto: Stanley Chou/Getty Images

Kingsley Coman er endnu engang blevet skadet i anklen, og kan se frem til flere uger på sidelinjen

Af Mikkel Sloth

Der er gået et gys gennem Allianz Arena, da Bayern Mücnhen indledte titelforsvaret mod Hoffenheim fredag aften. Kort før pausen kunne man nemlig se Kingsley Coman vride sig i græsset og tage sig til sin venstre ankel.

Det var Hoffenheims Nico Schulz, der mod slutningen af første halvleg gik hårdt ind i en tackling på Coman. Nu meddeler Bayern München, at skaden kommer til at holde den franske kantspiller ude i 'flere uger', uden præcist at angive hvor lang tid, det drejer sig om.

Uanset længden af skadespausen er det yderst uheldigt for den 22-årige kantspiller, der bar på banen for første gang siden han blevet operet i samme ankel tilbage i februar.

Det er angiveligt ledbåndet, den er gal med, og det kan meget vel være derfor, at Bayern München ikke vil fortælle nøjagtig, hvor længe Coman forventes at være ude. Det kræver sandsynligvis yderligere undersøgelser, inden det kan fastlægges.

Kingsley Coman var ikke med for Frankrig, da Les Bleus triumferede og vandt verdensmesterskabet denne sommer. Derfor har han haft godt til at at forberede sig til

Superliga

Optakt: AC Horsens - Brøndby IF

AC Horsens har imponeret alt og alle ved at besejre FC København og FC Midtjylland i de seneste to runder. Kan Bo Hen...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.