• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Lobotka-agent: Napoli mente, at Celtas pris var for høj

Lobotka-agent: Napoli mente, at Celtas pris var for høj
Foto: Getty Images

Stanislav Lobotkas skifte fra Celta Vigo til Napoli blev ikke til noget af tre grunde, fortæller agenten.

Af Victor Risager

Den tidligere FC Nordsjælland-profil Stanislav Lobotka var i løbet af sommeren sat i forbindelse med et skifte fra Celta Vigo til flere storklubber. En af de klubber, der oftest blev nævnt i forbindelse med den 23-årige midtbanespiller, var italienske Napoli.

Det skifte blev dog ikke til noget, og Lobotka er stadig i Celta Vigo, hvor han også har fået selskab af sin tidligere holdkammerat fra FC Nordsjælland, Mathias Jensen.

Læs også: Celta bekræfter: Tidligere FCN-profil vil til Napoli

Men at han stadig er i klubben skyldes ikke, at den spanske klub ikke vil sælge den slovakiske midtbanestjerne. Det fortæller spillernes agent, Branislav Jarusek, til Radio Marte ifølge Calciomercato.

- Hvis pengene kommer, vil Celta være glade for at sælge, og det vil spilleren også være. Lobotka har en frikøbsklausul på 375 millioner kroner, fortæller agenten.

Der er tre andre grunde til at skiftet ikke blev til noget, fortæller agenten.

- Lobotka spiller ikke i Napoli-trøjen af tre grunde: formationsskiftet, Napoli mente, at den pris, Celta Vigo forlangte, var for høj, og Hamsiks beslutning om at blive, lyder det fra Jarusek, der ikke har været i kontakt med Napoli, siden transfermarkedet lukkede:

- Jeg har ikke snakket med Napoli. Jeg ved ikke, om de fortryder. Jeg ser kun et stærkt hold, der kun har spillet tre kampe, og hvis vej er lang. Napoli er et fantastisk hold og en af favoritterne til at vinde Serie A, så jeg tror ikke, de fortryder ikke at have hentet ham.

Lobotka skiftede i sommeren 2017 fra FC Nordsjælland til Celta Vigo, hvor han i sin første sæson spillede 41 kampe. I den indeværende sæson er han startet inde i Celta Vigos tre La Liga kampe hidtil.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.