Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-angriber opereret: Lang pause venter forude

Artem Dovbyk har været under kniven med en korsbåndsskade og kan se frem til en længere pause. Måske er 2018 slut for hans vedkommende.

Det er snart to måneder, siden Artem Dovbyk var på en fodboldbane. Den ukrainske angriber havde ellers endelig fået chancen fra start, da FC Midtjylland mødte AaB, men efter godt en times spil pådrog han sig en knæskade, og den har vist sig at være ganske alvorlig.

Dovbyk er siden blevet opereret i korsbåndet, og forude venter en længere pause med genoptræning, før han kan gøre sig forhåbninger om at spille fodbold igen. Hans cheftræner vil dog ikke sætte tidshorisont på.

- Det betyder desværre, at han er ude i en rum tid, siger Jess Thorup til Herning Folkeblad.

Når fodboldspillere bliver opereret for korsbåndsskader, sidder de ofte ude i seks til ni måneder. Holder den prognose for 21-årige Dovbyk, skal han næppe regne med at komme i kamp igen i 2018.

Jess Thorup kan dog glæde sig over, at han snart kan råde over en anden offensivspiller igen. Rilwan Hassan har slet ikke spillet for FC Midtjylland i 2018, men han skulle være tæt på at gøre comeback.

Han har trænet med resten af holdet i en måned, og han venter sådan set bare på at få chancen.

- Jeg er ikke bange for at komme i kamp nu. Jeg er 100 procent klar, sagde han i går til tipsbladet.dk.