Video : Tipsbladet
Superliga

Amankwaa-situation er første gang for Riddersholm: Jeg er rigtig ærgerlig

Danny Amankwaa har ikke fået mange chancer i denne sæson, og det er der en årsag ti. Han leverer ikke det, der skal til for holdet, mener Glen Riddersholm, der er ærgerlig, fordi han ikke kan trænge igennem med sine ideer og taktiske dessiner.

Det handler først og fremmest om holdet.

Sådan er det i alle fodboldklubber, og sådan er det også i den fodboldklub, som Glen Riddersholm står i spidsen for i Haderslev. 

Men efter syv Superliga-kampe i streg uden en sejr mener kantspiller Danny Amankwaa, det er tid til, at han får en chance hos SønderjyskE. Det gav han tidligere onsdag udtryk for i JydskeVestkysten.

Læs også:Vraget SønderjyskE-kant forstår ikke træneren: Han bruger en back på min plads

Glen Riddersholm er dog ikke enig.

Ifølge cheftræneren spiller Danny Amankwaa ikke nok for holdet, og derfor var han slet ikke i truppen senest, og han har blot været på banen to gange i dette efterår.

I det hele taget har Glen Riddersholm haft svært ved at få Danny Amankwaa til at fungere, og det, mener han, er noget, begge parter må tage ansvaret for.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

- Der er ingen tvivl om, at jeg er rigtig ærgerlig. Jeg må sige, at det er første gang, at jeg som træner har ramt ind i en spiller, hvor jeg ikke føler, at jeg kan få hul på skallen, siger Glen Riddersholm i et ganske markant interview med JydskeVestkysten, hvor han siger en del om, hvorfor den hurtige offensivspiller ikke er en del af truppen for tiden.

Danny Amankwaa har kontraktudløb ved årsskiftet, og det ligger nok ikke umiddelbart i kortene, at han forlænger sin aftale med klubben.

Kantspilleren, 25 år, er slet ikke med i den trup, der drager til Hvidovre onsdag for at spille pokalkamp.

Læs også:Avis: SønderjyskE var tæt på to markante tilgange

Læs også:SønderjyskE-spillere møder barndomsklub: Vi kan godt lide at drille Glen

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud