Video : Tipsbladet
Superliga

Marcondes inden Brøndby: Jeg plejer at score

Emiliano Marcondes forventer to fede kampe mod Brøndby og AGF, inden FC Midtjylland kan gå på vinterpause.

FC Midtjylland havde masser af muligheder, men måtte nøjes med en 2-1-sejr, da Silkeborg IF mandag aften lagde vejen forbi MCH Arena.

Emil Holten fik reduceret for gæsterne i det 86. minut, og så blev det nervøst til sidst.

Målscorer Emiliano Marcondes var efterfølgende irriteret over, at man lukkede Silkeborg unødvendigt ind i kampen ved at slække på arbejdsindsatsen.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 18. runde

- Det var fuld dominans og en masse chancer endnu en gang, som vi skal score på. Vi skal score endnu flere mål og lukke kampen tidligere. Så bliver det nok en gang lidt nervøst til sidst, og det er for dårligt, og noget vi skal arbejde på, indleder han over for klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Vi skal have mere tålmodighed og spille chancerne større, og det, jeg er mest irriteret over, er, at vi ikke arbejder til det sidste. Vi stopper med at løbe tilbage og går ikke hårdt nok ind i duellerne, og så vil modstanderen, uanset hvem man spiller mod, få chancer.

I de sidste to kampe, inden efterårssæsonen slutter, står FC Midtjylland over for Brøndby og AGF, og det er to kampe, som Marcondes har store forventninger til.

Læs også:FCM-matchvinder træt af reserverolle: Jeg overvejer, hvad der skal ske

- To fede kampe. På Brøndby Stadion er der altid knald på. Det er et sted, jeg godt kan lide at spille, og hvor jeg plejer at score.

- AGF er også en fed kamp. Det er to hold, som ligger i toppen, så der kommer til at være knald på, og vi har det bedre mod tophold end mod bundhold, så jeg tror, at vi kommer til at spille bedre, end vi gjorde i dag (i går, red.).

FC Midtjylland har 47 point efter de første 18 spillerunder.

Læs også:FCM-kaptajn: Ikke klar til at sige, at guldet er vores

Læs også:FCM-træner: Vi er nødt til at være skarpere

Læs også:Bedst og værst: Marcondes plus Silkeborg giver målgaranti