Video : Tipsbladet
Superliga

Ståle Solbakken afslører: Ville hente Markus Rosenberg

Malmö FF's største stjerne kunne også være taget til FC København for nogle år siden.

Markus Rosenberg plejer at være i centrum, når Malmö FF spiller, og det kommer han i høj grad også til at være, når de mangedobbelte svenske mestre møder FC København i Europa League i et udsolgt Parken torsdag aften.

Her spiller 37-årige Markus Rosenberg karrierens sidste kamp på topplan - for længe siden meddelte han, at dette år ville blive hans sidste, og nu er tiden altså kommet.

Angriberen har spillet 225 kampe for Malmö FF og er en legende i klubben, som han har repræsenteret i to omgange - senest siden 2014. Dengang skulle svenskeren væk fra West Bromwich Albion, og han havde andre muligheder på hånden end Malmö FF. Blandt andre FC København.

Læs også:FCK advarer fans: Vi risikerer tomme tribuner i den nærmeste fremtid

Det afslører FCK-manager Ståle Solbakken forud for torsdagens storkamp.

- Jeg skal være lidt forsigtig med, hvad jeg siger. For han (Markus Rosenberg, red.) er nok ikke interesseret i, at jeg skal sige, at han har været aktuel for FC København. Det ville være en meget dårlig sag at tage op lige nu, siger Solbakken med et grin ifølge Expressen og tilføjer:

- Det vil være surrealistisk, hvis jeg sagde, at jeg ikke har snakket med Martin Dahlin (Rosenbergs agent, red.) om ham nogle gange. Men vi har aldrig været i dialog med Rosenberg selv. Det var dengang, han var i West Bromwich, og det gik lidt dårligt, men vi har aldrig talt med Markus selv. Det har kun været på agentniveau.

Læs også:Malmö-slider inden FCK-brag: Ikke Barcelona vi skal møde

Markus Rosenberg scorede det enlige mål for Malmö FF i det første opgør mod FC København i Europa League-gruppespillet, og Ståle Solbakken har stor respekt for den kommende fodboldpensionist.

- Som spiller for Malmö FF er han helt unik. Vi har stor respekt for ham. Han er lidt, som Jesper Grønkjær var for os - han har haft sine bedste år i ligaen på hjemmebane, lyder det fra Ståle Solbakken.

Der er kickoff mellem FC København og Malmö FF torsdag klokken 18.55. 

Læs også:Tysk storklub hjælper Danmarks muligheder i Europa

Læs også:Svensk journalist: For Malmö-fans er FCK indbegrebet af det onde

Læs også:Optakt: FC København - Malmö FF