Video : Tipsbladet
Superliga

AaB afviser at møde kinesere grundet Coronavirus

AaB har aflyst testkampen mod kinesiske Wuhan Zall på grund af frygt for Coronavirussen.

AaB rejser torsdag morgen på træningslejr til Spanien, og her skulle nordjyderne efter planen have spillet en testkamp mod Wuhan Zall fra Kina, men det opgør er blevet aflyst på initiativ af AaB.

Den dødelige Coronavirus er i øjeblikket i et voldsomt udbrud i Kina, hvor mere end 100 er døde efter at være blevet smittet, og det har gjort AaB så bekymrede, at man har valgt at aflyse testkampen mod Wuhan Zall.

Læs også:Transfervinduet lukker: Få handler og rygter - LIVE

- Vi er bevidste om, at risikoen for smitte måske er mikroskopisk, og at der stadig er meget, man ikke ved om virussen, men i samråd er ledelse, trænerstab og sundhedssektor blevet enige om ikke at løbe nogen som helst risiko for spillere, trænere og ledere, siger administrerende direktør Thomas Bælum til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Det er selvfølgelig ærgerligt for os, hvis vi ikke finder en anden modstander på træningslejren, men i det store billede er situationen jo allermest ulykkelig for Wuhan-klubben og deres landsmænd.

Læs også:Tidligere Randers-spiller: Skiftet væk fra derfra er det bedste, jeg har gjort

AaB arbejder på at finde en ny testmodstander, men understreger, at mulighederne er små, fordi langt de fleste matchninger allerede har fundet sted.

Testkampen mod Wuhan Zall skulle have været spillet 4. februar. 

Læs også:Ny og hurtig OB-angriber: Det kan også bruges på Superliga-niveau

Læs også:Transferkabale gik op i SønderjyskE: Nu skal "AK" vise fodbold-Danmark

Læs også:Red Bull-ejer afviser købsplaner: Har aldrig nogensinde hørt om Brøndby før