Video : Tipsbladet
Superliga

FCK'er beskyldt for alkoholproblemer: De skulle bare holde kæft

Ragnar Sigurdsson skyder nu tilbage mod det russiske medie, som i januar skrev, at han havde seriøse alkoholproblemer.

Ragnar Sigurdsson havde netop forladt FC Rostov, da det russiske medie Championat beskyldte ham for at have "seriøse alkoholproblemer". Det skulle ifølge mediet være årsagen til, at islændingen fik kontrakten ophævet. Men det afviser han selv over for BT.

Allerede samme dag var Rostov ude at dementere historien. Og nu følger Sigurdsson, der kort efter kontraktophævelsen skiftede til FCK, trop. Beskyldningerne har ikke noget på sig, slår han fast.

Læs også:Optakt: Esbjerg fB - FC København

- Som du har set, gik selv Rostov ud og sagde, at de (mediet, red.) ikke ved, hvad de snakker om, så de skulle bare holde kæft. De skulle ikke skrive noget, de ikke ved en skid om. Så var det overstået for mig, for Rostov smadrede den historie med det samme. Jeg behøvede ikke at gøre noget, siger Ragnar Sigurdsson til BT.

Rostov var rigtig nok klare i mælet, da klubben på Instagram gav svar på tiltale.

Læs også:FCK må undvære fem spillere i Superliga-premieren

- Den 8. januar er der i medierne blevet bragt en ærekrænkende historie om den tidligere kaptajn for FC Rostov, Ragnar Sigurdsson. Beskyldningerne om, at spilleren skal have et seriøst alkoholproblem, er ikke sande. I de to år, Ragnar spillede for FC Rostov, beviste han sig som en dygtig professionel og som en person, der altid gik forrest i modgang. Derfor bar han anførerbindet.

- Kontrakten blev ophævet efter hans eget ønske, og vi valgte at imødekomme det, fordi vi respekterer Sigurdsson for hans indsats på banen og for hans menneskelige kvaliteter. Vi vil gerne advare medierne mod de usande oplysninger.

Den nu 33-årige Sigurdsson kan senere fredag gøre comeback for FC København. Holdet åbner således forårssæsonen ude mod Esbjerg fB.

Læs også:Blog: 10 ting jeg glæder mig til i Superliga-foråret

Læs også:Dårligt nyt for FC København: Viktor Fischer er ude et par uger

Læs også:Superliga-spørgsmål: Er Brøndby blevet strippet for alle våben?