Video : Tipsbladet
Superliga

Seks FCK-fans dømt for vold: Anker sagen til landsretten

Seks FC København-fans er blevet dømt for vold og røveri mod to Brøndby-fans, men sagen får endnu et kapitel, da den er blevet anket.

Tilbage i august 2018 blev to Brøndby-tilhængere overfaldet, og et halvt års tid - i februar 2020 - blev seks unge mænd, der alle er FC København-fans idømt mellem otte og ti måneders fængsel ved Københavns Byret. De seks domme er nu alle blevet anket, skriver Ekstra Bladet.

Det er anklager i sagen, Mette Albrechtsen fra Københavns Politi, der står bag oplysningen til avisen. Dermed fortsætter sagen nu i Østre Landsret, men der er endnu ikke sat en dato på.

Læs også:Dommen er faldet: FCK-fans skal i fængsel for overfald på Brøndby-fans

I anklageskriftet står der, at to af ofrene blev slået i hovedet og skubbet ned på gulvet og trampet på. Det ene offer pådrog sig en brækket næse efter et knytnæveslag i hovedet, som man kunne se tydeligt på videoovervågningsmaterialet, som har været grundlaget for sagen.

Derudover blev de frarøvet tøj, som blandt andet var spillertrøjer, jakker og bluser fra Brøndby.

Læs også:Nicki Bille skal i fængsel: Dropper at anke sag

Overfaldet skete desuden på et S-tog på strækningen mellem mellem Nordhavn og Østerport Station, og overfaldsmændene var i alderen 21 til 28 år.

De seks dømte, der nu har anket sagen, var tiltalt for både røveri, grov vold samt forstyrrelse af den offentlige orden. Endvidere var der også en syvende person tiltalt, men denne blev frikendt, da man ikke kunne bevise, at han havde været med

Situationen opstod samme dag, som kampen mellem FC København og Brøndby IF i Parken, som endte med en 3-1-sejr til FCK.

Læs også:Bernio Verhagens varetægtsfængsling forlænget

Læs også:Nicki Bille om nedtur: Jeg er 31 år og kan ikke finde ud af praktiske ting

Læs også:Spåkuglen: Bendtner i topform og fodbolden under hårdt pres