Video : Tipsbladet
Superliga

Solbakken vil ikke snakke transfers: På kanten af umoralsk

FCK-manager Ståle Solbakken vil ikke snakke om det forestående transfervindue på nuværende tidspunkt.

Der er vigtigere ting i verden end FC Københavns sommer-transfervindue, og det er løvernes manager Ståle Solbakken meget bevidst om, fastslår han i et interview med BT.

FC København har tidligere meldt ud, at målet er, at de kommende transfervinduer skal være rolige, fordi man vægter kontinuitet i truppen, men spørgsmålet er, om den aktuelle coronakrise har vendt op og ned på planerne.

Læs også:FCK-profil tripper for at komme i gang: Selv journalisterne savner vi

Parken Sport & Entertainment, som er selskabet bag FC København, lider som alle andre i øjeblikket, fordi Lalandia holder lukket, og FCK ikke spiller kampe. En måde for fodboldklubben at bidrage til økonomien kan være ved at sælge en spiller eller to.

Men det er altså ikke en diskussion, Ståle Solbakken vil tage lige nu.

Læs også:Fischer: Det eneste gode ved situationen er, jeg kan få fysikken på plads

- Man kan godt sige, at det lige nu ligger lidt på køl, fordi man ikke ved, hvordan man kommer ud af det her. Det er næsten på kanten til umoralsk at sidde her og tale om, at ‘nu skal vi købe den og sælge den’, og så dør der folk rundt omkring, siger FCK-manageren til BT.

FC Københavns spillertrup, trænerstab og sportslige ledelse er under den aktuelle krise gået 20 procent ned i løn i en periode på to måneder. FCK er den første klub i Danmark til at tage det skridt. 

Læs også:Solbakken forventer ikke fodbold foreløbig: Vi skal væbne os med tålmodighed

Læs også:Tibbling vil blive lang tid i Brøndby: Er stolt over at være i så stor en klub

Læs også:Solbakken: Vi skal tage vare på specielt de udenlandske spillere