Video : Tipsbladet
Superliga

Thomas Delaney: Jeg vil gerne hjem til FC København

Thomas Delaney fastslår, at han gerne vil retur til FC København på et tidspunkt.

Thomas Delaney er 28 år og på mange måder på toppen af karrieren. Til dagligt tørner midtbanemanden ud for storklubben Borussia Dortmund, og han er fast mand på det danske landshold.

Derfor er det sidste, Thomas Delaney overvejer i øjeblikket, formentlig at vende tilbage til dansk fodbold, men når karrieren har fået nogle flere år på bagen, og det måske er tid til at tage hjem, håber han, at der er en plads til ham i FC København.

- Det vil jeg da gerne. Det skal der ikke være tvivl om. Mange ting skal gå op i en højere enhed. Hvis jeg er afdanket, er det måske en bjørnetjeneste for alle at hive en gammel FCK'er hjem, siger Thomas Delaney ifølge bold.dk i et Instagram Live-interview med magasinet Dossier og tilføjer:

Læs også:FCK-manager: Brentford og FC Midtjylland er alvorlige konkurrenter

- Jeg kommer 100 procent tilbage til Danmark og bor og lever med min familie, og jeg ville også være glad, hvis kærligheden var gengældt fra FCK.

Thomas Delaney forlod FC København i 2017, og han var løvernes anfører på det tidspunkt. Han har været med til at vinde fem danske mesterskaber og fire pokaltitler med klubben.

28-årige Thomas Delaney er ikke den eneste FCK-darling, der på det seneste har givet udtryk for, at han gerne vil retur til hovedstaden på et tidspunkt. For et par uger siden kom Mathias "Zanka" Jørgensen med nøjagtigt samme budskab.

Læs også:FCK-stopper holder døren på klem for andre klubber

FC København plejer traditionelt at have et godt øje til klubbens tidligere profiler. De seneste par år har budt på FCK-comeback til spillere som Pierre Bengtsson, Bryan Oviedo, Ragnar Sigurdsson og Dame N'Doye

Så mon ikke, at døren også er åben for Thomas Delaney. 

Læs også:FC København overvejer nye transfermål: Virkelig attraktive spillere

Læs også:Parken-formand: Vi er ramt i solar plexus

Læs også:"Don Ø" om tidligere FCK-træner: Spillerne var ved at pisse i bukserne

Læs også:Rezan Corlus agent: Interesse fra Tyrkiet og Spanien