Video : Tipsbladet
Superliga

Ståle efter uafgjort: Spillerne var på meget forskellige niveauer

Der er meget forskelligt, hvor langt FCK-spillerne er fra at være i kampform, konkluderede Ståle Solbakken efter fredagens træningskamp mod OB.

Fredag var FC København for første gang siden nedlukningen af Danmark i kamp, og modstanden stod OB for.

Ved pausen var københavnerne foran med 2-0, men gæsterne kæmpede sig tilbage i anden halvleg, hvor den indskiftede assistenttræner, Henrik Hansen, slutteligt fik udlignet ovenpå Moses Opondos reducering.

Hjemmeholdet skiftede hele holdet i pausen, og Ståle Solbakken oplevede, at spillerne var på meget forskellige niveauer. Helt generelt kunne nordmanden dog konstatere, at der mangler kamptræning.

- Nu har vi trænet sammen i halvanden uges tid, og den fysiske form er udmærket, men som man også kunne se i dag, så mangler der kamptræning. Vi indledte rigtig godt, men faldt siden i niveau i flere omgange, og sådan var det vel hele kampen igennem, at det var meget svingende i kvalitet.

Læs også:FC København skuffede: 40-årig OB-pensionist med flot scoring

- Men der er flere positive ting fra især 1. halvleg, som vi kan tage med, men efter pausen var der flere, der kæmpede med tingene. Vi så generelt, at spillerne er på meget forskellige niveauer, hvor nogen ikke mangler så meget, mens andre har længere igen. 45 minutter på stor bane så i hvert fald ud til at være lang tid for flere af spillerne, udtaler han til klubbens hjemmeside.

Viktor Fischer var en af dem, der kom på banen til anden halvlegs start, men kantspilleren måtte senere udgå igen med en skade.

Solbakken ved endnu ikke, hvor slemt det står til med Fischer, men selvom der er risiko for, at han må undvære profilen, glæder Solbakken sig over, at der, med spillere som Jonas Wind og Robert Mudrazija tilbage på banen, er flere spillere at vælge imellem.

- Der er stadig 10 dage, til vi skal spille Superliga, og dem må vi bruge godt på træningsbanen, og heldigvis har vi også en kamp mere på tirsdag. 

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - AC Horsens

- Vi har jo en lidt bredere trup nu, hvor vi før kampen kun manglede N'Doye og Boilesen, men spillere som Jonas (Wind, red.) og Mudrazija har alligevel været væk så længe, at de stadig mangler en del for at være helt i kampform, men det er også, hvad man kan forvente.

- Fischer måtte også udgå i dag, og vi må se de næste dage, hvor alvorligt det er, men selv om der er flere spillere, som trænger til at komme ind i en fast rytme, så har vi stadig flere valgmuligheder end tidligere på sæsonen.

FCK's første Superliga-kamp efter pausen spilles mandag den 1. juni mod Lyngby.

Læs også:Se det flotte mål: Her snyder Henrik Hansen FC København for sejren

Læs også:SønderjyskE afværgede nederlag til 1. divisionsklub til slut

Læs også:AGF spillede intern træningskamp: Den var hårdt spillet