Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-teenager fik debut: Jeg har drømt om det, siden jeg var en lille knægt

Aral Simsir spillede i går sin første kamp for FC Midtjyllands førstehold, selv om han kun er 17 år gammel. Det er han utrolig stolt af, selv om holdet tabte.

For langt de fleste deltagere i FC Midtjyllands kamp mod AC Horsens i går vil kampen ikke ligefrem være noget, de husker til tid og evighed. Men for mindst én vil det. Aral Simsir fik en drengedrøm opfyldt, siger han til Herning Folkeblad.

Den bare 17-årige offensivspiller kom på banen i stedet for Anders Dreyer efter godt 65 minutter, og dermed kan han nu skrive Superliga-spiller på cv'et. Det var i det hele taget hans første optræden for FC MIdtjyllands førstehold.

Læs også:17-årig FCM'er fik debut: Det var en fornøjelse at komme på banen

- Det er en drøm, som er gået i opfyldelse. Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg var en lille knægt. Selvom vi taber i dag, er jeg utroligt stolt af min første kamp for FC Midtjylland, siger Aral Simsir til Herning Folkeblad.

Selv om debutanten var tæt på og måske også burde have scoret, tabte FC Midtjylland 1-0 til Horsens. Han var dog overordnet set tilfreds med sin indsats.

Læs også:Bedst og værst: Heroiske Horsens holdt FCM-profilerne væk

- Jeg synes, at vi får fint momentum efter Marc (Dal Hende, red.) og jeg kommer på banen. Vi får det bare ikke udnyttet. Vi må bare se videre til næste kamp og få de tre point der, sagde Simsir efter kampen.

Aral Simsir får en ny chance for spilletid på FC Midtjyllands bedste mandskab, når holdet gæster FC Nordsjælland på søndag. 

Læs også:17-årigt talent presser stjernerne i FCM: Det er op til ham selv

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Tandløse guldfavoritter

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud