Video : Tipsbladet
Bundesliga

Reserven Rønnow: Må håbe på at blive førstevalg et andet sted

Frederik Rønnow ville gerne blive førstevalg i Eintracht Frankfurt, men det bliver svært, erkender han.

Frederik Rønnows tid i Eintracht Frankfurt er ikke gået som ønsket, siden den danske keeper skiftede fra Brøndby IF til den tyske klub for to år siden.

Keeperen har været reserve til førstevalget Kevin Trapp, og det er kun blevet 21 kampe for den tyske klub. Og til sommer kan Frederik Rønnow meget vel være på vej videre. I hvert fald erkender han i et interview med Frankfurter Allgemeine, at han nok skal satse på at blive førstevalg et andet sted end Frankfurt.  

Læs også:Optakt: FC København - FC Midtjylland

- Jeg behøver ikke nødvendigvis at skifte. Jeg har en kontrakt indtil 2022. Jeg kan virkelig godt lide Frankfurt og klubben. Men jeg kom her for at spille for to år siden. Jeg føler mig virkelig i god form, og jeg føler, at jeg kan spille på Bundesliga-niveau. Men jeg ved, at jeg i Kevin Trapp har en meget stærk konkurrent, og at det ville være meget, meget svært at komme forbi ham.

- Hvis jeg kunne vælge det, foretrækker jeg at være førstevalget i Frankfurt. Men realistisk må jeg håbe på at blive førstevalget et andet sted efter sommerferien, siger Frederik Rønnow.

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - Brøndby IF

Meget tyder også på en skilsmisse. Tidligere på ugen forklarede Frankfurts sportsdirektør, Bruno Hübner, at man ikke vil stå i vejen for et skifte.

- Han er god nok til at spille i Bundesligaen. Hvis der kommer et bud, vil vi helt sikkert ikke stå i vejen, lød det fra direktøren.

Frederik Rønnow er 27 år og har tidligere spillet i AC Horsens, Esbjerg fB og Brøndby IF. 

Læs også:Avis: Brøndby-svensker var tæt på FC Nordsjælland

Læs også:Brøndby må undvære Kevin Mensah og karantæneramt talent

Læs også:Karantæner - hvem er ude?