Video : Tipsbladet
Superliga

AGF forlænger med to i trænerstaben: Meget vigtigt for fundamentet

AGF har forlænget kontrakterne med målmandstræner Nikolai Pold og analytiker Lasse Winther Andersen.

Selv om spillerne har holdt ferie, har den sportslige ledelse i AGF ikke ligget på den lade side. I sidste uge præsenterede klubben Morten Karlsen som ny assistenttræner, og den kampfri periode er i det hele taget blevet brugt på at kigge funktionerne i trænerstaben igennem.

Det har resulteret i to forlængelser. Dels med målmandstræner Nikolai Pold, der nu har kontrakt med frem 2023, dels med analytiker Lasse Winther Andersen, hvis kontrakt løber lige så langt. Han har desuden fået titel af chefanalytiker.

Læs også:AGF-boss om assistent-henvendelser: Rigtig mange vil være en del af AGF

I den nye titel ligger, at han skal stå i spidsen for AGF's analyseapparat og en udvidelse af området i de kommende år. Det skriver AGF i en pressemeddelelse.

- Pold og Lasse er to dedikerede medarbejdere. De er begge hårdtarbejdende, parate til at ligge de nødvendige timer og gå den sidste meter for klubben. De to forlængelser er en vigtig del af fundamentet for vores fremtidige arbejde og vi glæder os rigtigt meget over, at både Lasse Winther og Nikolai Pold har forlænget deres aftaler, siger sportschef Peter Christiansen.

Læs også:Ny AGF-assistent blæste spillerne bagover: Det var en no brainer at hyre ham

Foruden de nævnte består AGF's trænerteam af cheftræner David Nielsen, assistent- og transitionstræner Lars Friis og fysisk træner Peter Kvorning Sand. Der er desuden en læge, to fysioterapeuter og to holdledere tilknyttet.

Superliga-mandskabet vendte i torsdags tilbage fra ferien. Det skal allerede i kamp om halvanden uge, når FC Honka fra Finland venter i første runde af Europa League-kvalifikationen.

Læs også:Ny AGF-assistent: Er også en hardhitter som træner

Læs også:Ny assistent til David Nielsen: AGF hyrer tidligere HB Køge-træner

Læs også:AGF-boss lover flere indkøb: Bekræfter interesse for midtbanespiller