Video : Tipsbladet
Superliga

Brød vilkår for fodlænke: Nicki Bille sendt bag tremmer

Nicki Bille er blev sendt i fængsel, og det tyder på, at han har brudt reglerne for den fodlænke, som han skulle gå med.

Den tidlgiere danske angriber Nicki Bille har i en lang periode været i modvind, og nu viser det sig, at han er blevet sendt i fængsel. Det kommer efter, at han brød reglerne for den fodboldlænke, som han har gået med i stedet.

Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også:Superliga-spiller tiltalt for at krænke mindreårige

Billes advokat Asser Gregersen bekræfter desuden overfor avisen, at den forhenværende fodboldspiller nu er kommet bag tremmer, men han kommer ikke nærmere ind på, hvad årsagen er. Dog nærmer han sig i en sms til avisen.

- Der har været uregelmæssigheder ved Nickis afsoning, og derfor er han administrativt overført til et fængsel, mens sagen undersøges, lyder det fra Asser Gregersen, hvor han også peger på, at Nicki Bille håber på at komme tilbage til fodlænkesystemet snart.

Læs også:Parken dømt i millionsag - regningen sendt videre til tidligere ledelse

Når Nicki Bille er kommet i sådan en situation, så skyldes det, at han blev idømt fire måneders fængsel for vold, trusler og besiddelse af stoffer. Her blev det først til en aftale om fodlænke, men de vilkår har han tilsynelande altså ikke kunne overholde.

Tidligere har Bille også siddet i fængsel i Frankrig. Dengang var straffen 30 dage for vold mod en kvinde samt besiddelse af stoffer.

Nicki Bille har i løbet af sin karriere spillet for klubber som EfB, FC Nordsjælland, Villarreal, Rosenborg, Evian og Lyngby.

Læs også:Hareide om Bendtners eskapader: Synd det kan ødelægge karrieren

Læs også:Viborg glæder sig over punktum i Verhagen-sagen

Læs også:Nicki Bille debuterede i Dyrehaven: Videre i pokalen