Video : Tipsbladet
Superliga

Opstillinger: FC Nordsjælland bænker Rygaard - ung angriber får chancen

Rundens sidste kamp står mellem de to sjællandske mandskaber FC Nordsjælland og Lyngby Boldklub. Her er de to mandskabers startopstillinger.

Der er efterhånden en del spillere de senere år, der har repræsenteret både FC Nordsjælland og Lyngby Boldklub, og det er to klubber, der begge er kendt for at være dygtige talentudviklere.

Nu mødes de to mandskaber så på det øverste niveau i Danmark, og det gør de i 3. rundes sidste opgør i Superligaen.

FC Nordsjælland er på hjemmebane og jagter sæsonens første sejr - det samme kan siges om Lyngby, der dog spiller på udebane. Begge klubber har noteret sig for et enkelt point indtil videre, så det er en vigtig kamp, der kan give et rygstød og tre point, som skal bruges til at trække væk fra bunden i dansk fodbolds bedste række.

Læs også:AaB-træner irriteret over brændte chancer: Det er sket i tre kampe nu

Startopstillingerne er nu ude, interessant er det, at Mikkel Rygaard er bænket til fordel for angriber Joachim Rothmann. De to hold stiller op som følger:

FC Nordsjælland:

Peter Vindahl Jensen - Mads Døhr Thychosen, Kian Hansen, Ulrik Yttergård Jenssen, Martin Frese - Mohammed Diomande, Jacob Steen Christensen, Magnus Kofod Andersen - Isaac Atanga, Joachim Rothmann, Kamaldeen Sulemana

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - Lyngby Boldklub

Lyngby Boldklub:

Thomas Mikkelsen - Kasper Jørgensen, Pascal Gregor, Frederik Winther, Brian Hamalainen - Mathias Hebo Rasmussen, Kasper Enghardt, Rasmus Thellufsen - Andre Riel, Emil Nielsen, Christian "Greko" Jakobsen

Læs også:AC Horsens tabte på ny: Selvfølgelig er man da bekymret

Læs også:Jonas Wind om ny FCK-skuffelse: Det er noget lort

Læs også:Brøndby-anfører trods sejr: Ikke det kønneste fodbold, vi spiller