Video : Tipsbladet
Superliga

Superliga-spørgsmål: Kan Jess Thorup triumfere mod FC Midtjylland?

Tipsbladet.dk zoomer ind på den kommende runde i Superligaen.

Endnu en Superliga-runde står for døren, og denne gang er der hverken kampe lørdag eller mandag. I stedet spilles der for fuld udblæsning søndag, hvor ikke færre end fem kampe løber af stablen. .

Tipsbladet.dk ser som altid nærmere på nogle af de mest interessante spørgsmål, der rejser sig før den kommende spillerunde.

Målfest mellem Superligaens målkonger?

Superliga-søndagen sparkes i gang med et opgør mellem FC Nordsjælland og Vejle Boldklub, og meget tyder på, at det bliver en festlig omgang.

Efter de første syv runder har både FCN og VB scoret 15 mål, og det gør dem til de to mest scorende mandskaber i den bedste række. Der er al mulig grund til at tro, at der kommer godt gang i målscoringen på Farum Park.

Før kampen er Vejle Boldklub to point foran FC Nordsjælland, så værterne kan altså gå forbi oprykkerne i tabellen, hvis de hiver de tre point i land. 

Læs også:Optakt. Randers FC - AaB

Vejle Boldklub har aldrig fået et eneste point på udebane mod FC Nordsjælland i Superligaen.

Finder Brøndby tilbage på sporet?

De startede så godt for Brøndby IF, men en noget mere dyster hverdag præger lige nu Vestegnen.

Efter fire sejre i træk har Brøndby IF tabt de seneste tre opgør, og dermed er Niels Frederiksens mandskab faldet fra en førsteplads til en femteplads, og hvis holdet taber til OB søndag eftermiddag, kan de meget vel ryge helt ud af top seks.

Sejre har det med at avle sejre, men på samme tid kan nederlag også være selvforstærkende, så Brøndby IF skal have sat en prop i, og det skal de meget gerne gøre allerede mod OB.

Sker det ikke, vil krisesnakken så småt begynde at blusse op.

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - FC København

Kan Jess Thorup triumfere mod FC Midtjylland?

Jess Thorup har høstet mange store triumfer på MCH Arena i Herning. Nu skal han forsøge at gøre det igen. Som træner for FC København.

Ja, alles øjne vil hvile på Jess Thorup søndag aften, når han kuriøst nok Superliga-debuterer som cheftræner for FC København mod FC Midtjylland, som han gjorde til danske mestre i 2018.

På den anden trænerbænk sidder Brian Priske, der var assistent for Thorup i FC Midtjylland. Det bliver en interessant kamp i kampen mellem den tidligere mester og lærling. 

Jess Thorup har haft ganske god succes i Belgien, og nu skal han forsøge at vækkende den sovende FCK-kæmpe. Han kan næppe forestille sig en bedre start end en triumf i Herning. 

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - Vejle Boldklub

Læs også:Optakt: Lyngby BK - AGF