Video : Tipsbladet
Landshold

Landsholdet donerer 30.000 til børnefødselsdage i lavindkomstfamilier

Landsholdsanfører Simon Kjær ser det som et privilegie at kunne hjælpe de familier, som sidder i en svær situation.

Bøgerne 'Læs med Landsholdet' har givet et overskud på 30.000 kroner, og de penge går nu til Fodboldfonden, som sammen med Røde Kors sætter fokus på børnefødselsdage, og det betyder meget for landsholdsanfører Simon Kjær.

Det fortæller han på DBU's officielle hjemmeside.

Læs også:Eriksen passer ikke til Inter: Ville få succes med Kjær i Milan

- At overskuddet går til udsatte børn og nogle, der måske ikke får en børnefødselsdag, er helt fantastisk. Vi er glade og stolte over, at vi kan hjælpe de børn, der sidder i de situationer, så for os spillere er det et privilegium at kunne hjælpe og gøre en forskel, lyder det fra Milan-forsvarsspilleren.

Som medstifter af Fodboldfonden glæder det Kasper Schmeichels kone, Stine Schmeichel, rigtig meget, at landsholdspillerne har valgt at donere overskuddet fra bøgerne til børnefødselsdage for børn, der lever i familier med lav indkomst.

Læs også:Simon Kjær om lederrollen i Milan: Derfor ledelsen hentede mig

- Med støtten får børnene mulighed for at holde en fødselsdag og dermed adgang til de samme muligheder og oplevelser som deres jævnaldrende. Dette styrker ikke kun børnenes trivsel nu og her, men kan hjælpe dem med at føle sig som en del af det vigtige fællesskab i klassen, og derved også være med til at øge børnenes muligheder for et godt liv, lyder det fra Stine Schmeichel.

I de seneste bøger i letlæsningsserien handler om Robert Skov, Kasper Dolberg, Mathias Zanka Jørgensen samt Simon Kjær. De første udkom tilbage i 2017, og der er i alt lavet 17 forskellige bøger.

Læs også:Hjulmand tynder ud i landsholdstruppen: Fem mand sorteret fra

Læs også:Optakt: Danmark - Island

Læs også:Før Island og Belgien: Det var jo slet ikke meningen