Video : Tipsbladet
Superliga

- Jeg skylder Brøndby og fansene en undskyldning

Der har ikke været megen tro på Brøndby som absolut tophold på chefredaktørkontoret på Tipsbladet, og det trækker op til en undskyldning.

Brøndby IF ligger mandag aften nummer ét i Superligaen en tredjedel inde i sæsonen, hvis man slår AGF.

Efter denne runde har holdene alle mødt hinanden én gang, og selvom FC Midtjylland stadig er favorit til at vinde mesterskabet, har det unge Brøndby-hold hentet flere point, end man nok havde forventet på nuværende tidspunkt.

En af dem, der er overrasket, sidder på chefredaktørkontoret hos Tipsbladet, og her er man ikke for fin til at holde hånden i vejret og erkende, at der måske er sket en fejl i vurderingen af Brøndby IF.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvordan skal millionerne fordeles?

- Jeg skylder Brøndby IF og klubbens fans en undskyldning, især på tirsdag, hvis det lykkes Brøndby at slå AGF i Århus.

- Jeg havde ærlig talt ikke troet, at det her Brøndby-hold en tredjedel inde i sæsonen kunne ligge nummer ét, men det er jo facit, hvis Brøndby slår AGF, siger chefredaktør Troels Bager Thøgersen.

Hårde tider i AGF?
AGF har tabt de to seneste Superliga-kampe til først FC Midtjylland og senest FC Nordsjælland, der vandt 3-1 over århusianerne i Farum.

Læs også:Optakt: AGF - Brøndby IF

Så der er i den grad også noget på spil i Århus mandag for hjemmeholdet, der efter Brøndby-kampen har AC Horsens i både ligaen og pokalen, før man lukker 2020 hjemme mod AaB 20. december.

- AGF er vel lidt såret efter en træls indsats i seneste runde. Der er lidt knas i tandhjulene, efter sportschef Peter Christiansen har fortalt, at han senest til april skal være sportsdirektør i FC København.

- I seneste runde havde AGF da i hvert fald glemt alt om defensiv soliditet, og det så lidt skidt ud. Det er noget at revanchere for århusianerne, der balancerer på randen af Top 6 og lige nu ligger nummer 6. De vil selvfølgelig meget gerne overvintre i Top 6, siger chefredaktøren.

Se hele videoen om Brøndby IF og AGF's kamp i linket for oven.

Læs også:- Det havde været frygteligt, hvis der ikke var pres på i Brøndby

Læs også:Superliga powerranking: Målene sejler ind

Læs også:Brøndby-bombere og Bah: Her er de nominerede til Superliga-pris