Video : Tipsbladet
Superliga

Jakob Michelsen-interview: Jeg kan se mig selv i øjnene

Jakob Michelsen stopper i OB efter denne sæson. Tipsbladet.dk har talt med den snart forhenværende cheftræner på Fyn.

Jakob Michelsen er snart fortid som cheftræner i OB.

Tidligere på ugen meldte fynboerne ud, at Jakob Michelsen ikke får forlænget den kontrakt, der udløber efter denne sæson. På OB's hjemmeside lød det, at klubben vil have en ny træner, "der kan skabe mere stabilitet og bedre resultater".

Den mand bliver altså ikke Jakob Michelsen, der kom til OB for to-et-halvt år siden.

- Det var ikke den store overraskelse, og jeg synes, at det forløb på en fin måde. Vi fik talt om fortiden og om fremtiden, og det var faktisk et rigtig godt møde. Nu handler det om at slutte af på en god måde, for det har Odense, som er en fantastisk fodboldby, fortjent, siger Jakob Michelsen til tipsbladet.dk.

Hvad mener du med, at det ikke var den store overraskelse?

- Jeg kan jo også godt læse aviser. Men jeg vil ikke sige så meget mere end, at jeg nu vil slutte af på en rigtig god måde, og ingen skal være i tvivl om, at jeg er topmotiveret for at gå på arbejde i OB. Jeg kommer til at gøre tingene på præcis samme måde, som jeg hele tiden har gjort.

Læs også:Analyse: OB's middelmådighed har intet med Michelsen at gøre

Tror du, at dine arbejdsbetingelser vil ændre sig i den kommende halvsæson, når nu klubben og du ved, at du ikke skal være der på sigt?

- Det vil tiden jo vise, men jeg forestiller mig ikke, at der sker en ændring. Det har da også været et krav fra min side, at så længe jeg er cheftræner, så er det mig, der bestemmer. Det er klart, at når planlægningen af næste sæson begynder, er der ingen grund til, at jeg sidder med ved bordet. Det er helt fair. Men jeg bestemmer på træningsbanen, så længe jeg er cheftræner.

Undrer du dig ikke over, at du stadig skal være OB-træner, når klubben har meldt ud, at resultaterne har været for dårlige og præstationerne for ustabile?

- Det tænker jeg ikke så meget på. Jeg forholder mig til den kontrakt, jeg har, og jeg kan 100 procent se mig selv i øjnene.

Er du enig i, at resultaterne har været for dårlige?

- Man kan altid gøre det bedre, og en klub som OB fortjener bedre resultater.

Læs også:OB-ekspert: Jeg tror ikke en døjt på, at Jakob Michelsen bliver

Hvordan er dit forhold til sportsdirektør Michael Hemmingsen?

- Jeg har det godt med Hemmingsen. Vi har et godt og professionelt forhold til hinanden, og jeg kommer ikke til at sige noget som helst negativt om ham, for det kan jeg ikke.

Føler du, at du stadig har spillertruppens opbakning?

- Det føler jeg 100 procent, og det har jeg følt hele vejen. Der er et godt sammenhold i OB-truppen, og det er en gruppe, jeg nyder at arbejde sammen med.

Hvad skal der ske, når du er færdig i OB inden så længe?

- Jeg er overhovedet ikke begyndt at tænke på tiden efter OB. Jeg har fuldt fokus på at slutte godt af OB, og jeg synes, at alle fortjener en god afslutning. Det vil jo også være bedst for mig personligt at slutte godt af. Jeg er indforstået med, at jeg snart ikke er i OB længere, men det har været en tid med mange gode oplevelser, og da jeg kom hjem fra en skovtur med min datter i går, stod der en gavekurv på min trappe fra OB's officielle fanklub. Det er kæmpe format, og det vil jeg gerne sige tak for, slutter Jakob Michelsen.

40-årige Jakob Michelsen har foreløbig stået i spidsen for OB i 94 kampe. Han har et pointsnit på 1,48.

Læs også:OB vrager Jakob Michelsen: Men vi har fuld tillid til ham

Læs også:- Brøndby rækker ud efter DM-guldet

Læs også:Nu er alle enige: OB sikrer sig nordmand