Video : Tipsbladet
Superliga

FCM har vist vejen: Nu er det OB's tur til europæisk fodbold

Lodtrækningen til Youth League nærmer sig, og det ser man frem til at være en del af i OB, som er danske U19-mestre.

I de seneste sæsoner har FC Midtjyllands U19-hold gjort sig godt bemærket i ungdommens Champions League, Youth League med deltagelse i kvartfinalen. I denne sæson skal OB forsøge at gøre dem kunsten efter.

Grundet coronasituationen er dog ikke sikkert endnu, men hvis det kommer på plads, så bliver det en meget spændende oplevelse for de unge fynboer. Det fortæller teknisk chef på OB-akademiet, Tonny Hermansen, på klubbens hjemmeside.

Læs også:Michelsen er på vej ud: Nu er en anden nøgleperson i OB stoppet

- Vi håber vanvittigt meget på, at vi får lov at spille Youth League med vores U19-drenge, som vi kvalificerede os til, efter vi vandt DM-guld i sidste sæson, siger akademi-chefen og fortsætter:

- Indtil videre er der planlagt lodtrækning den 27. januar, og første runde skal efter planen spilles den 2. eller 3. marts. Det er selvfølgelig noget, vi i hele klubben glæder os helt vildt til, lyder det fra Tonny Hermansen.

Læs også:OB har mistet 17-årigt talent til Brøndby: Det er altid ærgerligt

Endvidere peger han på, at det som altid er et forår, hvor der er fokus på, at drengene skal udvikle sig, så de en dag kommer til at blive en del af Superliga-mandskabet.

- Derudover har vi i hver eneste sæson også en ambition om, at vores unge drenge skal være blandt de seks bedste hold i landet, hvilket i særdeleshed gælder for vores U15-, U17- og U19-årgang, så det er selvfølgelig også det, vi skal jagte i den kommende forårssæson, fortæller Hermansen.

Det er nu planen, at man går i gang med at træne kontraktspillerne på akademiet i den kommende uge, hvor man mandag vil lave coronatests. Hvis de er negative, så kan de gå i gang tirsdag med at træne.

Læs også:OB skriver under med ung spiller: Fantastisk anførertype

Læs også:OB-talentchef advarer konkurrenter: Broerne er lukket

Læs også:OB-chef glæder sig til Youth League: Har set hvordan FCM har klaret sig