• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kristian Porse

Endnu en Vejle-angriber forlænger og sendes på leje

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

I sidste uge var det Allan Sousa, der forlængede sin kontrakt og blev lejet ud. Nu har Vejle-talentet, Thais Damgaard, indgået en lignende aftale med klubben.

Af Kristian Porse

Vejle Boldklub kunne i sidste uge offentliggøre, at man havde forlænget kontrakten med profilen, Alan Sousa. Mandag har klubben så offentliggjort, at man laver samme aftale med den unge angriber Thais Damgaard. 

19-årige Damgaard har nemlig skrevet under på en ny kontrakt, der løber frem til sommeren 2022, og samtidig bliver han sendt på leje de næste halve år hos finske HIFK Helsinki. Teknisk chef i Vejle Boldklub, Jacob Krüger, forklarer, at man tror på den unge angriber i fremtiden, og derfor er kontrakten blevet forlænget. Det ligger dog ikke i kortene, at Damgaard kan få fast spilletid i Vejle på nuværende tidspunkt, og derfor sendes han på leje. 

- For mange unge spillere er udvikling lig med spilletid, og det forventer vi, at Thais Damgaard får i Finland, siger han ifølge Vejle Amts Folkeblad

Vejle-angriberens nye klub ejes af det tidligere bestyrelsesmedlem i Vejle Lucas Chang, der angiveligt har et tæt samarbejde med hovedaktionæren i Vejle Boldklub, Andrew Zolotko. 

Thais Damgaard er da heller ikke den første fra Vejle Boldklub, der er blevet udlejet til HIFK Helsinki. Foday Sanneh var nemlig på leje hos finnerne i forårssæsonen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.