Viborg gav Vejle deres første nederlag i 1. division i denne sæson
1. division

Vejle må for første gang i denne sæson se sig slået i landets næstbedste række, da de var på besøg hos Superliga-nedrykkerne fra Viborg.

Viborg rykkede mod al forventning ned i 1. division i sidste sæson efter to altafgørende kampe mod Helsingør, der i stedet tog de grønblusedes plads i landets bedste række. Siden er det gået en del op og ned i denne sæson for Viborg, men onsdag fik de en flot sejr over Vejle på 2-0.

Her var det en første halvleg, som blev uden mål, men få minutter inde i anden halvleg kom der gang i sager. Christian Sivebæk fandt Fochive inde i feltet, som kunne lægge bolden op i målhjørnet.

Den føring blev fordoblet midt i halvlegen, da Pierre Larsen gjorde det til 2-0, og så var det ellers meget op ad bakke for vejlenserne, der ellers har gået igennem 1. division uden nederlag i de foregående syv kampe inden kampen mod Viborg.

Med få minutter tilbage af den ordinære spilletid blev lejesvenden fra Randers, Kallesøe vist ud efter sit andet gule kort, hvilket kunne have hjulpet Vejle tilbage i kampen. Det blev dog ikke til flere mål, og Viborg er dermed oppe på femtepladsen med fem point op til Vejle på førstepladsen, der giver direkte oprykning.

I rundens anden kamp spillede Skive og FC Fredericia 2-2 i en kamp, hvor Fredercia undervejs var foran med både 1-0 og 2-1, men altså endte med at måtte dele.