• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Nicklas Grodt Degn

Zimling vil ikke uddybe overraskende trænerfyring i Kolding

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Koldings IF’s sportschef vil ikke kommentere yderligere på beslutningen om at fyre træner Anders Jensen, der ellers har placeret klubben overraskende godt i NordicBet Ligaen.

Af Nicklas Grodt Degn

1. divisionsklubben Kolding IF vakte opsigt, da de mandag kom med meldingen om, at klubben valgte at fyre cheftræner Anders Jensen.

Jensen førte ellers klubben op i 1. division, hvor oprykkerne i denne sæson har været den store overraskelse og lige nu indtager en fjerdeplads.

Læs også:Fyret 1. division-træner: Jeg kan ikke få det til at hænge sammen

I pressemeddelselen, hvor Kolding offentliggjorde fyringen, fortalte sportschef Niki Zimling blandt andet at fyringen kom, da forandring ifølge ham var påkrævet, hvis klubben skal opfylde sin målsætninger. Overfor Jydske Vestkysten vil Zimling dog ikke uddybe begrundelsen for fyringen.

- Jeg kan godt forstå, hvordan folk reagerer, men jeg må forholde mig til den pressemeddelelse, der er lagt ud. Det er ikke, fordi jeg har lyst til at kommentere på alle mulige ting. Det var aftalt, at det holder vi os fra. Jeg har ikke tænkt mig at uddybe hvordan og hvorledes, siger Niki Zimling til jv.dk.

Læs også:1. division: Oprykker fyrer træner trods topplacering

Kolding IF har en enkelt kamp tilbage i NordicBet Ligaen i 2019, inden de og resten af holdene i Danmarks næstbedste fodboldrække går på vinterpause frem til marts.

Læs også:Flere kommuner skyder DBU's stadiondrømme ned: Alternativerne er få

Superliga

Mere Superliga

Fokus