• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Teis Jeppe Gørtz

Ajax-dansker kan få Balotelli som konkurrent

Ajax-dansker kan få Balotelli som konkurrent
Foto: Marco Vasini/Polfoto

Mario Balotelli er et emne i hollandske Ajax, skriver italiensk journalist. Danske Kasper Dolberg kan dermed få Liverpool-angriberen som konkurrent.

Af Teis Jeppe Gørtz

Mario Balotelli til Ajax?

Det lyder som et vildt rygte, der aldrig bliver til virkelighed.

Men den italienske fodboldjournalist Gianluca Dimarzio, der normalt har godt styr på italienske transfers, hævder, at Liverpool-angriberen er et emne i den hollandske klub.

Det skriver journalisten på sin hjemmeside.

Balotelli har ikke nogen fremtid i Liverpool og skal derfor videre til en ny klub. Og Ajax har brug for en ny angriber, da polske Arkadiusz Milik er på vej til Napoli i en handel for 186 millioner kroner.

Tyrkiske Besiktas virker dog som det bedste bud til at blive Balotellis nye arbejdsgiver. Klubbens præsident, Fikret Orman, har selv sagt, at han vil elske at se den karismatiske angriber i Besiktas-trøjen. Og ifølge Dimarzio har der også været forhandlinger mellem de to parter - uden man er kommet nærmere en aftale.

Yderligere skal Pescara også være en mulighed for Balotelli. 

Hvis 25-årige Balotelli skulle ende i Ajax, skal han kæmpe med det danske stortalent Kasper Dolberg om spilletid. Dolberg scorede forleden i sin Ajax-debut mod græske PAOK i en kvalifikationskamp til Champions League.

Superliga

Optakt: Irland - Danmark

Skæbnekamp. Det kan ikke siges på andre måder. Irland skal vinde over Danmark for at indløse billet til EM, mens Danm...

Mere Superliga

Fokus