• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Ingvartsen fik endelig chancen i Genk: En dejlig overraskelse

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Marcus Ingvartsen startede inde for Genk for første gang i denne sæson søndag eftermiddag mod Club Brugge. Han blev allerede pillet ud i pausen.

Af Ole Hoffskov

Den tidligere Superliga-topscorer Marcus Ingvartsen er en meget sjælden gæst i startopstillingen i KRC Genk, men søndag startede den danske angriber inde, da han og holdkammeraterne mødte Club Brugge på udebane i ligaen.

Det var første gang i denne sæson, at Marcus Ingvartsen startede inde i ligaen, men det blev ikke nogen udsøgt fornøjelse for den tidligere FCN-spiller, der blev pillet ud i pausen af opgøret, som Genk tabte 1-3.

Alligevel tog Ingvartsen det positive med fra kampen.

- Det var en dejlig overraskelse at være tilbage på banen, selv om vi ikke fik det resultat, vi håbede på. Jeg kunne godt have gjort det bedre, men jeg havde også nogle gode aktioner, siger Marcus Ingvartsen til Het Belang van Limburg.

I transfervinduet florerede der en masse rygter om, at Marcus Ingvartsen, der er rekordindkøb i Genk, kunne være på vej væk, og blandt andre FC Midtjylland blev meldt som en bejler.

- Der var snak om min fremtid i december og januar, men nu fokuserer jeg udelukkende på Genk. Jeg håber, at jeg kommer til at spille mere i de kommende uger, lyder det fra den danske angriber.

Marcus Ingvartsen har scoret et enkelt mål i den belgiske pokalturnering i denne sæson. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus