• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Victor Risager

Trods kritik: Holland satser på kampe i midten af juni

Foto: Getty Images

Det hollandske fodboldforbund håber, at Æresdivisionen kan fortsætte i midten af juni.

Af Victor Risager

I Holland har flere storklubber som Ajax, AZ Alkmaar og PSV alle opfordret til, at Æresdivisionen bør stoppes som følge af covid-19, og især Ajax har kritiseret det hollandske fodboldforbunds håndtering af coronavirus-krisen. 

Til trods for kritikken bliver resten af sæsonen i Æresdivisionen dog ikke aflyst. Efter en videokonference tirsdag blev det besluttet af det hollandske fodboldforbund, KNVB, og Æresdivisionen, at sæsonen bør spilles færdig, når den kan.

Det skriver Voetbal International.

Spillere og klubber må imidlertid vente et stykke tid med at komme tilbage på banen. I Holland må sæsonen nemlig ikke genoptages før 1. juni, så fodboldforbundet sigter i stedet imod at starte igen den 19. juni. Håbet er imidlertid, at klubberne kan begynde at træne allerede i maj.

Avisen skriver også, at kampene sandsynligvis bliver uden tilskuere på lægterne.

Ajax er aktuelt på førstepladsen i Æresdivisionen, hvor de dog er á point med AZ Alkmaar. Der resterer otte spillerunder for de fleste klubbers vedkommende, mens enkelte mangler at spille ni kampe.  

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende fo...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.