Robert Skov fik Bundesliga-debut med startplads og nederlag

Det blev ikke til den håbede Bundesliga-debut for Robert Skov. Danskeren nåede ikke at ændre på kampens udfald, da Frankfurt vandt over Hoffenheim med en lynscoring.

Robert Skov fik søndag en fornuftig start på livet som Bundesliga-spiller, da han var foretrukket i Hoffenheims offensiv fra starten af kampen mod Frankfurt. I løbet af selve kampen blev der dog ikke meget at juble af for Skov og holdkammeraterne.

Allerede i det første minut åbnede hjemmeholdet fra Frankfurt-scoringen, da Martin Hinteregger satte bolden ind bag Hoffenheim-keeper Baumann.

Det var således også eneste gang målet blafrede - lovligt - i kampen. Kort inden pausede troede Hoffenheim, at de havde udlignet, men fik målet annulleret. Og så endte kampen 1-0 til Frankfurt.

Robert Skov blev skiftet ud efter 76 minutter.